top of page

Biografie

Diana van Vulpen

Interim Professional

Ik ben een gepassioneerde en resultaatgerichte (interim) directeur met veel ervaring in de zorg- en onderwijssector. Ik heb een trackrecord van successen, waaronder de groei van studentenaantallen en daling van verzuimcijfers, en ben verantwoordelijk geweest voor cruciale portfolios zoals bedrijfs-opleidingen, passend onderwijzen, AVG en informatiebeveiliging. Mijn competenties omvatten onder andere strategische planning, leiderschapsontwikkeling en veranderprogramma's implementeren. In mijn vrije tijd ben ik actief in fitness, lees ik graag en onderneem ik reizen via home-exchange programma's. Met mijn vastberadenheid om voortdurend vooruitgang te boeken, ben ik een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar leiderschap en vernieuwing.

Diana aan tafel met een kopje koffie. Ze kijkt naar buiten en overdenkt haar volgende interim opdracht voor Diana4progress..

Wat betekent vooruitgang voor jouw organisatie?

Vooruitgang in de onderwijs- en zorgsector betekent vooral verbetering van de kwaliteit van leven en werken van alle betrokkenen. Technologie speelt hierbij een cruciale rol door het creëren van nieuwe mogelijkheden en efficiëntere methoden. Samenwerking tussen instellingen en het gebruik van data zorgen voor betere besluitvorming en betere uitkomsten. Innovatie leidt tot nieuwe oplossingen voor oude problemen en verbetert de manier waarop diensten worden aangeboden. Vooruitgang in deze sectoren is van vitaal belang om te zorgen voor een betere toekomst voor iedereen.

bottom of page